skip to Main Content

Cadeautips voor kerst

giftsWe kennen de struggle allemaal; het verzinnen van een kerstcadeautje voor onze familie, vrienden of collega’s. Maar wees niet bang, want speciaal voor jullie heb ik een lijstje samengesteld van de meest leuke cadeautjes voor onder de kerstboom.

1. Parfum

Bijna iedereen vindt het leuk om een lekker nieuw luchtje te krijgen. Parfum kan zowel aan dames als aan heren gegeven worden. Probeer er wel eerst achter te komen wat voor geuren de persoon aan wie je het cadeau wilt geven, normaal gebruikt, voordat je met iets aankomt wat vervolgens nooit gebruikt gaat worden. Dat zou jammer zijn.

  1. Chocolade

Misschien een beetje basic, maar de meeste mensen worden toch echt wel een stukje gelukkiger van chocolade. Persoonlijke favoriet: Toffifee en dan zo’n lange verpakking in kerstthema.

  1. Kerst kostuum

Een kerst kostuum is een zeer feestelijk kerstpak waarmee je iemand sowieso een lach mee kan bezorgen. De pakken zijn er in veel maten en hebben feestelijke kleurtjes en patronen. Met zo’n kostuum steelt iemand gegarandeerd de show.

  1. Foute kersttruien

Zo’n kerstkostuum is leuk, maar wel een beetje heftig. Ben je nou op zoek naar een wat minder opvallende, maar toch zeer feestelijke oplossing. Dan kan je er voor kiezen om iemand een kersttrui cadeau te doen. Deze zijn er ook in allerlei leuke kleurtjes en er staan verschillende teksten op de truien. Het is extra leuk als je meerdere truien cadeau geeft aan een groep mensen. Het ziet er zeer gezellig uit als iedereen in mooie foute kersttruien loopt.

5. Een fotoboek

Niks is zo speciaal als herinneringen ophalen. Daarom is een fotoboek het perfecte cadeau als je kerst viert met familie of met hechte vrienden

6. Gepersonaliseerde glazen

We hebben allemaal mensen in onze familie of vriendenkring, die net iets te graag een biertje drinken. Voor die personen is het leuk om een grote bierpul te laten maken met zijn/haar naam erin gegraveerd. Dit is natuurlijk ook mogelijk met een wijnglas, theeglas champagneglas, etc.

Back To Top