skip to Main Content
Wat Zijn De Voordelen Van Een Magneetsticker?

Wat zijn de voordelen van een magneetsticker?

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer reclame maken? Dan heb je hier tegenwoordig talloze mogelijkheden voor. Je denkt waarschijnlijk al snel aan adverteren. Hiervoor kies je mogelijk een lokaal of regionaal blaadje uit. Je kunt echter ook adverteren op het internet. Daarnaast schaf je waarschijnlijk promotiemateriaal aan. Sommige ondernemers denken er daarnaast over na om hun auto te voorzien van autobelettering. Dit is een goede manier om reclame te maken. Wist je echter dat je jouw auto niet per se permanent hoeft te beletteren? Je kunt namelijk ook gebruikmaken van magneetstickers. Wij vertellen je in deze tekst wat de voordelen van deze stickers zijn!

Je vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf
Een eerste voordeel van magneetstickers is dat je er de zichtbaarheid van jouw bedrijf mee kunt vergroten. Het is namelijk een goede manier om reclame te maken. Bestaat het wagenpark van jouw bedrijf uit meerdere auto’s? Dan zijn deze ongetwijfeld geregeld op de weg te vinden. Je kunt deze stickers dus uitstekend inzetten als promotiemateriaal. Voorzie magneetstickers van de naam en contactgegevens van jouw bedrijf en misschien nemen andere weggebruikers wel contact met je op. Met magneetstickers kun je de auto’s van jouw bedrijf dus eigenlijk zien als rijdende visitekaartjes. 

Je zit er niet voor ‘altijd’ aan vast
Veel ondernemers vragen zich af wat de voordelen van magneetstickers zijn ten opzichte van autobelettering. Het grootste voordeel is dat je niet voor altijd vastzit aan magneetstickers, terwijl dit bij car wrapping wel het geval is. Je kunt de belettering er na verloop van tijd afhalen, maar dit gaat niet bepaald makkelijk. Indien je kiest voor magneetstickers heb je hier niet meer te maken. Ben je de stickers zat? Dan haal je ze er gewoon simpel af. Dit maakt het ook mogelijk om zo nu en dan te variëren met verschillende magneetstickers. Zodoende kun je kijken welke sticker het beste effect heeft. 

Magneetstickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen
Misschien wel het grootste voordeel van magneetstickers is dat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn. De stickers zijn immers magnetisch, waardoor je ze makkelijk om de zij- of achterkant van een auto kunt plakken. Gebruik je de auto in het weekend privé? Dan verwijder je een magneetsticker bovendien binnen een handomdraai. Aan het begin van de werkweek kun je ze dan makkelijk weer op het voertuig plakken.

Bang dat de lak van jouw auto beschadigt bij het verwijderen van de stickers? Dat is niet nodig! Sommige mensen zijn daarnaast bang dat magneetstickers van een voertuig waaien wanneer hoge snelheden behaald worden. Dit is echter niet het geval. De magneetstickers hechten goed aan het materiaal van auto’s en volgen de contouren van jouw auto. Hierdoor is de kans niet groot dat de magneetstickers tijdens het rijden van jouw auto vallen of waaien. 

De sticker behoudt zijn kwaliteit
Autobelettering wordt vaak op professionele wijze aangebracht. Hierdoor ben je vaak meer geld kwijt dan wanneer je kiest voor magneetstickers. De belettering kan na verloop van tijd gaan afbrokkelen. Hierdoor zijn bepaalde delen van de autobelettering mogelijk niet goed meer te zien of te lezen. Zonde natuurlijk. Hier hoef jij je bij magneetstickers geen zorgen over te maken. De meeste stickers worden namelijk gemaakt van een soepel materiaal. Hierdoor kunnen ze eenvoudig gebogen worden zonder dat er schade ontstaat. Met magneetstickers kun je dus jaren vooruit zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaat!

Back To Top