skip to Main Content

Dit zijn de soorten led-lampen met sensor

Ben je op zoek naar een goede solar buitenlamp met sensor? Dan kan ik me voorstellen dat je wellicht al een tijdje op zoek bent. De meeste lampen zijn echt een investering en de kans is klein dat je binnen een korte tijd een nieuwe koopt. Daarom is het enorm belangrijk dat je goed uitzoekt welke lamp je precies wilt hebben. Het komt namelijk vaak voor dat mensen even door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel om uit  te kiezen, dus waar begin  je? Om jou een handje te helpen, zullen er in dit blog een aantal opties worden genoemd. Dus ben jij al een tijdje op zoek naar dé perfecte lamp voor jou? Oma weet het wel. Aarzel dan vooral niet om verder te lezen.

1.  Een led-lamp met bewegingssensor

Een van de bekendste lampen is de solar buitenlamp met bewegingssensor. Dit is een lamp die je bij haast ieder huis ziet hangen. De meeste mensen kiezen ervoor om zo’n lamp op te hangen bij de voordeur. Waarom? omdat je dan kunt checken of er iemand bij de deur staat. Zodra er iemand vlakbij de lamp in de buurt komt, springt het licht namelijk direct aan. Vaak kun je dit al zien, als je in de woonkamer zit. Je zou dus kunnen zeggen dat zo’n lamp inbrekers afschrikt. Licht is namelijk iets waar je als inbreker zo ver mogelijk vandaan wilt blijven.

2. De ideale led-lamp die gewoon in het stopcontact kan

Houd je vooral van gemak? Kies dan vooral voor een lamp die alleen in het stopcontact hoeft. Je hebt namelijk meer dan genoeg lampen waar je eigenlijk niet veel meer mee hoeft te doen. Je bent dan snel klaar en je hebt gelijk wat je wilt: fel licht. Sensorlampen zijn enorm veelzijdig dus niet iedere lamp kan dezelfde dingen. Zo heb je sensorlampen die je ook kunt dimmen of waar je fijne extra’s bij hebt. Heel veel led-lampen als deze hebben bijvoorbeeld Usb-aansluitingen. Dit is over het algemeen altijd wel handig, dus het is een win-win situatie als dat erbij zit.

3. Sensorverlichting op zonne-energie

Kies je graag voor een milieuvriendelijke optie? Dan is sensor verlichting op zonne-energie misschien wel iets voor jou. Tegenwoordig kun je steeds meer doen op het gebied van zonne-energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar op langer termijn ook een pretje voor je portemonnee. Er is natuurlijk niets fijner dan verlichting dat reageert op zonne-energie op een warme zomeravond. Je kunt dan heerlijk lang buiten relaxen zonder je zorgen te maken over de verlichting.

Wat zijn mijn opties?

Je kunt het installeren van lampen op allerlei verschillende manieren bewerkstelligen. Zo zou je bijvoorbeeld sensorverlichting in de grond langs het tuinpad kunnen prikken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer plekken die heel handig  kunnen zijn. Probeer vooral zelf van alles uit, totdat je tevreden bent.

Back To Top