skip to Main Content

Giveaways laten bedrukken als promotiemateriaal

Origineel promotiemateriaal in de vorm van gadgets laten bedrukken is een voordelige manier van je merk of bedrijf promoten. Wanneer je meer naamsbekendheid wenst te generen is promotiemateriaal met bijvoorbeeld jouw logo eigenlijk een must. Zo wordt jouw logo en bedrijfsnaam als een lopend vuurtje verspreid. Het verspreiden van je bedrukte giveaways kan op uiteenlopende gelegenheden. Wanneer het om een zakelijke doelgroep gaat is een beurs bijvoorbeeld de uitgewezen gelegenheid. Het is aan te raden een item te selecteren dat bij de sector van je bedrijf of activiteit past. Daarnaast kun je bedrukte giveaways ook weggeven aan degenen die een actie uitvoeren die jouw bedrijf ten goede komt, als het inschrijven voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Bovendien zijn giveaways natuurlijk de optimale manier om reclame te maken. Het is overigens niet zo dat giveaways noodzakelijk tijdens evenementen weggegeven moeten worden. Je kunt ze ook spontaan aan je medewerkers uitdelen of tijdens een actie in de stad. Leuke of handige bedrukte giveaways geven je bekendheid bij potentiele klanten en relaties of binden je bestaande klanten aan je.

Bedrukte giveaways hebben veel effect

Met het juiste bedrukte promotiemateriaal kun je potentiële klanten aan je binden of bestaande relaties herinneren en bedanken voor de samenwerking. Het is aan te raden een giveaway te bedenken die de doelgroep daadwerkelijk kan gebruiken. Wanneer de giveaway veel gebruikt wordt, dan zal jouw logo of bedrijfsnaam steeds vaker gezien worden en werkt de kracht van de herhaling. Hoe vaker je gezien wordt als bedrijf, hoe beter het in ieders geheugen blijft. Daarnaast kun je ook kiezen voor pakkende teksten of woordgrappen als bedrukking. Wanneer deze echt pakkend zijn, dan kan het zijn dat de giveaway nog effectiever is, dan wanneer alleen het logo of de naam bedrukt wordt.

Wat laat je bedrukken?

Welk item je het best als giveaway kunt kiezen is geheel afhankelijk van je doelgroep. Populaire giveaways zijn bijvoorbeeld aanstekers, anti-stress ballen, buttons, bierviltjes, sleutelhangers, stickers, magneten, keycords, polsbandjes, knuffels, winkelwagenmuntjes en nog veel meer. Wanneer je de giveaway orgineel en goed laat bedrukken dan blijft deze goed hangen en zal gewaardeerd worden. De giveaway kan alleen met een logo worden bedrukt maar bijvoorbeeld ook met een slogan of boodschap. Hiermee wordt een dagelijks product uniek promotiemateriaal.

Ook interessant: Allgifts.nl

Back To Top