skip to Main Content

Je laptop beschermen met een laptophoes of laptoptas

Als je in het bezit bent van een laptop, dan is het van belang dat je daarnaast ook in het bezit bent van een fatsoenlijke laptophoes of laptoptas. Dit accessoire beschermt je laptop tegen vallen en stoten, dat is wel zo handig!

 

Kies je voor een laptophoes of laptoptas?

Stel je voor… Je hebt een tijdje terug een prachtige tas gekocht waar je laptop eigenlijk wel in past,  je bent al jarenlang in het bezit van een mooie tas waarvan je geen afstand wilt doen, óf je hebt een prachtige tas gezien, maar baalt dat deze geen laptopvak heeft… Wat doe je dan? Juist! Je schaft een mooie laptophoes aan, zodat je tóch jouw laptop met een fijn en veilig gevoel in de tas kunt meenemen. Een laptophoes beschermt je laptop tegen vallen en stoten, en ziet er daarnaast vaak ook nog eens mooi uit. Dat geldt zeker wanneer je een mooie leren laptophoes aanschaft. Leer is een prachtig materiaal dat luxe uitstraalt en vaak ook een zakelijke touch geeft. Met een mooie leren laptophoes kun jij zeker zakelijk voor de dag komen op kantoor!

 

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie laptoptas aan te schaffen! Laptoptassen van tegenwoordig zijn er in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. Niet alleen voor laptophoezen, maar ook voor laptoptassen geldt dat leer een populaire materiaalsoort is. Bovendien geeft leer ook nog eens extra bescherming aan je laptop, door de stevigheid van het materiaal en de waterdichte en waterafstotende eigenschappen dat het leer heeft. Een tas die vaak als laptoptas voor heren gebruikt wordt, is een schoudertas. Een klassieke leren schoudertas geeft een luxe, zakelijke uitstraling. Voor vrouwen zijn vooral handtassen populair. In veel handtassen is ruimte voor een laptop in het speciale gewatteerde laptopvak. Burkely en DSTRCT zijn bijvoorbeeld prachtige merken met hele mooie leren dames handtassen, geschikt voor kleine laptops van 10 inch tot grote laptops van wel 17,3 inch.

Back To Top