skip to Main Content

Onmisbare camper gadgets voor een onvergetelijke kampeertrip

Ah, het voorjaar is weer begonnen! Dat betekent ook dat velen reikhalzend uitkijken naar de zomer. Naar een vakantie in de zon. Kamperen in de frisse buitenlucht. Lange ritten maken met je camper. De voorpret kan al zó leuk zijn. Deze tijd biedt bovendien ook de mogelijkheid om alvast de nodige voorbereidingen te treffen.

Kijk bijvoorbeeld allereerst de camper zelf na. Hoe zit het met de elektriciteitsvoorziening. Zou je iets kunnen veranderen om jezelf op meer comfort te trakteren. Bij camper-elektra.com lees je meer over hoe elektriciteit wordt aangelegd en wat mogelijk verbeterd kan worden. Zo zorg je er in elk geval voor dat de basis van de camper goed is. Vervolgens kun je op zoek gaan naar de nodige gadgets die het leven in de camper nóg makkelijker zullen maken.

Maar wat heb je precies nodig in je camper om de vakantie soepeler te laten verlopen? Wat zijn nu echt onmisbare camper gadgets voor een onvergetelijke kampeertrip?

GPS tracker

Veiligheid is een absolute must. Als je jouw camping wilt beveiligen tegen diefstal of inbraak, is het belangrijk dat je over de nodige gadgets beschikt. Hierbij speelt de GPS tracker een belangrijke rol. Misschien ken je deze al wel. Bedrijven maken hier ook vaak gebruik van in hun voertuig. Handig als volgsysteem om snel te zien waar ze zich bevinden. Maar ook in je eigen auto of camper kan dit van pas komen. Niet om je eigen route te volgen, maar wel om altijd te zien op welke locatie hij staat.

Mocht de camper onverhoopt toch gestolen worden? Dan is hij binnen mum van tijd teruggevonden. Jij kunt hem constant volgen en deze informatie met de politie. Dat betekent dus nooit meer slapeloze nachten over de veiligheid van de camper. Wel zo fijn.

Waszakken

Het klinkt misschien een beetje gek, maar deze zijn absoluut onmisbaar tijdens het kamperen. Hoe moet je anders al je vuile was en vaat meenemen over de camping? Het is onmogelijk om dit allemaal met je handen te vervoeren. Je zult het toch ergens in moeten stoppen. Een waszak is dan de perfecte oplossing. Bovendien nemen de zakken ongevuld nauwelijks ruimte in beslag. Perfect voor een kleine ruimte dus.

Camper douche

Heb je geen vaste douche in de camper? Dan ben je meestal aangewezen op de buitendouches. Maar wellicht verlang je ook wel eens naar de privacy van je eigen camper. Of vind je het heerlijk om na een lange stranddag even snel in de camper onder de douche te springen. In dat geval heb je veel baat bij een zogenaamde camper douche. Alles wat je nodig hebt is een jerrycan met water en een stopcontact. En voilà: douchen maar!

Mobiel toilet

Heb je ook geen vast toilet in de camper? Bijvoorbeeld om ruimte te besparen en omdat er meestal toch genoeg openbare toiletten zijn? Zorg dan in elk geval wel voor een plan B met een mobiel toilet. Deze zijn in alle prijscategorieën verkrijgbaar en ideaal op locaties waar geen toiletten aanwezig zijn. Ook fijn voor een nachtelijk toiletbezoek.

Back To Top