skip to Main Content

Wat zijn de voordelen van een mobiele airco?

Mobiele aircoTijdens de hete zomermaanden is een mobiele airco geen overbodige luxe. Je wilt immers toch een verdraagzame temperatuur in huis hebben, terwijl het buiten al gauw boven de 30 graden komt. Toch gaan heel veel mensen op zoek naar een ventilator, doordat de prijzen voor een airco hoger liggen. Een mobiele airco van justcooling kan echter veel meer voordelen opleveren dan je in eerste instantie denkt. Lees daarom snel verder en ontdek waarom je deze investering zou moeten maken voor jouw woning.

Een mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen

Een mobiele airco is een airco die niet altijd op dezelfde plaats hoeft te blijven staan. Je kunt hem namelijk eenvoudig verplaatsen door de wielen die eronder bevestigd zijn. Je hoeft de airco dan alleen maar neer te zetten in de ruimte die verkoeld moet worden en je hangt de afvoerslang uit het raam. De airco kan zo altijd alle lucht kwijt en zorgt ervoor dat er alleen nog maar koele lucht door de woning heen gaat. Je hebt hierdoor een effectieve manier van verkoeling en hoeft niet met meerdere ventilatoren aan de slag te gaan die de lucht alleen maar verplaatsen.

Een goedkope oplossing voor jouw budget

Een mobiele airco van justcooling brengt nog meer voordelen met zich mee dan alleen de eenvoudige verplaatsing van het apparaat. Zo ben je met een mobiele versie altijd goedkoper uit dan wanneer je een airco laat plaatsen. Dit komt doordat er ook geen installatie plaats hoeft te vinden om gebruik te maken van het apparaat. Je bepaalt immers zelf waar je de airco op dat moment wilt hebben staan. De airco is het enige waar je voor gaat betalen en je kunt dit zo duur maken als je zelf wilt. Hij komt namelijk in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een te vinden is die bij jouw budget gaat passen.

Een mobiele airco filtert de lucht

Daarbij is een mobiele airco ook zeer geschikt voor het zuiveren van de lucht. De airco trekt namelijk niet alleen de warmte lucht aan, maar ook de stofdeeltjes en ander vuil. Dit maakt een airco ook geschikt voor mensen met allergieën. De luchtkwaliteit wordt vele malen verbeterd en je hoeft hiervoor alleen nog maar het filter regelmatig schoon te maken. Je kunt er op deze manier meerdere problemen in het huis mee aanpakken en hebt nergens meer last van. De koelte in combinatie met de schone lucht zorgen te allen tijde voor een goed leefklimaat in de ruimte waar de airco op dat moment staat.

Een jarenlange oplossing voor jouw woning

Een mobiele airco van justcooling is voor iedereen een goede oplossing. Je bepaalt altijd zelf waar de airco de koele lucht in gaat blazen, je bent verzekerd van een schonere lucht en betaalt er niet de hoofdprijs voor. Uiteindelijk kun je er alleen maar profijt van hebben in de warme zomermaanden en maakt het weer draaglijk bij jou in huis. Daarbij doe je met een investering een aantal jaren, waardoor je ook geen hogere kostenpost meer hebt.

Bron: Foto door Luis Quintero via Pexels

Back To Top